

- Какво работиш?
- Снайперист съм.


Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Изяжде с още докато е топъл
Това зимно изкушение може дългo вpeмe да прави кoмпaния нa paкиятa ви
Всичко е просто, без добавки и ненужни адаптации
Запеканка с кюфтета и кашкавал вече ми е любимата рецепта - и за готвене, и за хапване
Без скъпи продукти и странни подправки, всичко необходимо го имате в шкафа
По данни от кухнята на шоуто Димитър Рачков прибира „скромните“ 250 000 лв. за един сезон
Лек, ефирен, нежен и много вкусен!
Температурното ниво на замръзване, при което може да има сняг, се е повишило с около 250 метра през последните 50 години
Тази година Бургаският свободен университет чества 33 години от създаването си
Гарабед Веринян се ожали от тежка присъда - смята се за несправедливо наказан, бил само помагач на починалия Михаил Михов